0001
Самонасочено
учење

Прашалник за самонасочено учење – Прв квартал 2020

Продолжете кон тестот со кликање на копчето Повеќе.

Повеќе
Фармацевтска
грижа

Фармацевтска грижа

Клиничката фармација претставува област на фармацијата, која е насочена кон практикување на научни принципи (специфични знаења и вештини од фармакологија,…

Повеќе
Фармакоинформативен
прозорец
ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОРИОТ ПРАШАЛНИК НАМЕНЕТ ЗА АПТЕКИТЕ  “УЛОГАТА И АКТИВНОСТИТЕ НА ФАРМАЦЕВТИТЕ ВО АПТЕКИТЕ ВО Р.С. МАКЕДОНИЈА ВО ПЕРИОДОТ НА COVID-19 ПАНДЕМИЈА”

ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОРИОТ ПРАШАЛНИК НАМЕНЕТ ЗА АПТЕКИТЕ “УЛОГАТА И АКТИВНОСТИТЕ НА ФАРМАЦЕВТИТЕ ВО АПТЕКИТЕ ВО Р.С. МАКЕДОНИЈА ВО ПЕРИОДОТ НА COVID-19 ПАНДЕМИЈА”

Почитувани колеги, На 24.04.2020 година, Центарот за континуирана едукација и Националниот фармакоинформативен центар при Фармацевтскиот факултет, Универзитетот „Св. Кирил и…

Повеќе
Е - едукација

КОНТИНУИРАНА ЕДУКАЦИЈА МАГНЕЗИУМ

Тестирањето за континуирана едукација за Магнезиум е завршено.

Повеќе
Публикации
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.