Лични податоци Родена на 29 август 1992 година

Универзитетско образование 2011 – Магистер по фармација, Универзитет ‘’ Св. Кирил и Методиј’’, Скопје, Република Македонија

Дипломски труд Улога на клиничкиот фармацевт во превенција и решавање на несакани реакции со лековите
(Role of Clinical pharmacist in prevention and management of adverse drug reactions)

Работно место Жан Митрев Клиника – Лабораторија за Генетика и Персонализирана медицина

Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.