Лични податоци Родена на 2 јуни 1993 година

 

Универзитетско образование 2017 – Магистер по фармација, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Скопје, Република Македонија
Дипломски труд Менаџмент на астма кај педијатриски пациенти

 

Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.