Доколку имате прашање, пополнете ја следнава форма

Локација

НАЦИОНАЛЕН ФАРМАКОИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР
Фармацевтски факултет
Бул. Водњанска
1000, Скопје
Македонија

Тел / Факс

+389 02 3120 229

Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.