1.herd Immunity Cholera Infection Disease (1)

Фармацевтската посветеност е значајна!

Професионалните здравствени работници играат клучна улога во зголемување на јавната свест за придобивките од имунизација преку доставувањето на факти засновани на научни докази.

Без оглед на местото на кое работите, значајно е да ги охрабрите останатите здравствени работници во вашата заедница да се вакцинираат и да формираат заедничка заштита за групата на ранливи пациенти од болести што можат да се спречат со вакцинација.

Бидете и вие прваци за вакцинација (vaccine champions) во вашата заедница, со тоа заеднички придонесуваме за заштита на здравјето на сите нас, насекаде!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.