САМО-НАСОЧЕНО УЧЕЊЕ НОВА МОЖНОСТ ЗА КОНТИНУИРАНА ЕДУКАЦИЈА ВО ФАРМАЦЕВТСКАТА ДЕЈНОСТ

Само-насоченото учење претставува континуиран, неформален процес на учење кога ученикот, а не институцијата, ги избира и со тоа контролира целите на учење и учебните помагала. Во само-насоченото учење, индивидуата презема иницијатива и одговорност за својот професионален развој. Тој/таа избира, управува…

Повеќе
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.